Uw Ligier omnium verzekering is onze missie.

Elke Ligier brommobiel beschermen met de beste omnium verzekering, dat is ons doel. Betaalbaar voor iedereen én direct, online, af te sluiten!

Ligier en Microcar
Ligier Omnium verzekering
Ligier Omnium berekenen en afsluiten

Lage premie

Een lage premie voor uw Ligier brommobiel, zodat u zonder zorgen de baan op kunt. Liever geen omnium verzekering? Een Burgelijke aansprakelijkheid met rechtsbijstand kan natuurlijk ook.

Full of Mini Omnium

Schade door ongeval, brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen, … wordt volledig vergoed door deze omnium verzekering.

Online berekenen

Bereken snel uw premie, gratis en online, met de mogelijkheid om uw verzekering direct af te sluiten via uw dealer.

Online afsluiten

Sluit uw verzekering onmiddellijk online af, samen met uw dealer.

Uw Ligier is in goede handen

Met onze jarenlange ervaring en expertise ondersteunen wij u met al uw vragen en problemen.

Ligier crash Omnium verzekering - Ligier Omnium assurance

“Betaalbaar voor iedereen én direct online af te sluiten bij uw dealer!”

Ligier Omnium verzekering

VOLLEDIGE OF "FULL" OMNIUM

In deze autoverzekering zijn de volgende waarborgen inbegrepen: brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en bijkomende gevaren, materiële schade. Hier geldt een vaste franchise van 500€.

Deze full omnium kan zowel toegepast worden op nieuwe als 2de hands brommobielen, maar uw Ligier/Microcar mag dan maximum 5 jaar oud zijn.

FULL, MINI, ...
of enkel BA?

Ligier Omnium verzekering

BEPERKTE OF "MINI" OMNIUM

Een mini omnium verzekering heeft bijna dezelfde waarborgen als de volledige omnium: brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en bijkomende gevaren. Eigen materiële schade is hier dus niet inbegrepen.

Voor deze mini omnium geldt er geen beperking wat betreft de leeftijd van een 2de hands Ligier/Microcar.

Ligier Omnium verzekering

BA VERZEKERING MET RECHTSBIJSTAND

Dit is de wettelijk verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering, aangevuld met een Rechtbijstandsverzekering. Om uzelf en uw gezin nog meer bescherming te bieden kan u kiezen voor de verzekering lichamelijke ongevallen in het verkeer.

Heeft u nog vragen?

?

Dit kan gemakkelijk online via uw dealer waar u uw brommobiel wenst aan te kopen.

Stel dat u een ongeval krijgt met uw brommobiel, waarbij deze misschien zelfs perte totale (totaalverlies) verklaard wordt, dan kan u dankzij uw verzekering snel een nieuwe brommobiel aanschaffen. Bovendien bent u zo ook beschermd tegen de financiële gevolgen van een ongeval.

Als bestuurder van een voertuig ben je nooit meeverzekerd. Daarom bestaat er de verzekering ‘lichamelijke ongevallen in het verkeer’, ook wel bestuurdersverzekering genoemd. Ze komt tussen als u een verkeersongeval hebt met een lichamelijk letsel. Als u dan verwondingen, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende invaliditeit oploopt, of komt te overlijden, dan keert deze bestuurdersverzekering een vergoeding uit. Ook als u in fout bent!

U dient een aanrijdingsformulier in te vullen en te bezorgen aan Groep Alenus & Partners. Dit kan via mail alenus@dvv.be of door uw ingevuld formulier op te sturen naar Dorpsstraat 19, 3560 Lummen. U kan uw schadeaangifte ook meteen online doen, als u dat wenst.

Uiteraard helpt Groep Alenus & Partners u graag verder met verzekeringsadvies op uw maat: brandverzekering, familiale verzekering, rechtsbijstandsverzekering, uitvaartverzekering …