Direct online afsluiten.

Uw klant wil zijn investering beschermen met een omnium verzekering of een BA met rechtbijstand afsluiten. Als dealer kan u zelf onze Ligier Omnium (of/en BA) afsluiten, direct online.

OPGELET! De dekking gaat pas in nadat u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

STAP 1 . BEREKENEN

Gelieve u eerst te registreren
en/of in te loggen
om een verzekering
online af te sluiten.

Vous devez d'abord vous inscrire et/ou connectez-vous pour souscrire une assurance directement en ligne.

Heeft u nog vragen?

?

Dit kan gemakkelijk online, door u te registreren en in te loggen. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u van ons een bevestigingsmail, vanaf dat moment gaat de dekking in. Indien u geen mail hebt ontvangen kan u contact opnemen met: alenus@dvv.be of bel naar 013 52 10 05

Stel dat uw klant een ongeval krijgt met zijn brommobiel, waarbij deze misschien zelfs perte totale verklaard wordt, dan kan hij dankzij zijn verzekering snel een nieuwe brommobiel aanschaffen. Bovendien is hij ook beschermd tegen de financiële gevolgen van een ongeval.

Uw klant dient een aanrijdingsformulier in te vullen en te bezorgen aan Groep Alenus & Partners. Dit kan via mail naar alenus@dvv.be, door het ingevuld formulier op te sturen naar Dorpsstraat 19, 3560 Lummen of uw klant maakt een afspraak in één van onze kantoren. Indien gewenst kan uw klant zijn schadeaangifte ook online indienen.

Uiteraard helpen wij uw klant graag verder met verzekeringsadvies op uw maat: brandverzekering, familiale verzekering, rechtsbijstandsverzekering, uitvaartverzekering, …